Vendéglátó- és szórakozóhelyek


Joe's Pub Étterem -Söröző
6328 Szelidi-tó X. u. 29.
Tel: 06-78-426-216; 06-30-462-69-36
Tulajdonos: Kiss János

Szelidi legnagyobb befogadó képességű (150 fő) étterme már 10 éve áll a vendégek rendelkezésére. Egyedien kialakított motorkerékpáros hangulatú belső rész, valamint igényes, faragott fa bútorzattal berendezett, félig fedett vendégtér található az étteremben. 80 féle ételválasztékunkból a fogásokat mindig garantáltan frissen és hatalmas adagokban szolgáljuk fel.
Néhány specialitásunk:        
Joe chilis babja                 Frissensültek, halételek
Lepények                         Házi- és aromás sörök

Club Fregatt
6328 Dunapataj-Szelid Tópart 2.
Telefon:06-30-811-3463,
               06-70-614-9139,
               06-78-425-137
E-mail: toszallo@emitelnet.hu
Web: www.clubfregatt.hu

Minden pénteken és szombaton fergeteges partykkal, sztár Dj-kkel, fellépőkkel, látvány showkkal várja vendégeit. Félig nyitott tánctéren modern fény és hangtechnika a kerthelyiségben ital és koktél bár.
Szombatonként főként a fiatalabb korosztály számára kedvez a neves dj-kel és showműsorokkal; péntekenként pedig az idősebb korosztály a club célközönsége, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a '80-as, '90-es évek legjobb slágereivel fémjelzett Retro Házibuli sorozat.
Környező településekről ingyenes buszjárat érkezik és szállítja reggel haza a szórakozni vágyókat.Kék Lagúna
6328 Szelid, Tópart 14.
Üzletveztő: Zsupkó Balázs
Tel: 06-20-994-87-83

Szelid központjában található a környéken csak "kék házak" néven ismert épület együttes. A Kék lagúna két részre osztott belső italbár és külső teraszos vendéglátó egységre az eltérő atmoszféra biztosítása érdekében. Olcsó árakkal és széles étel- és italkínálattal várja kedves vendégeit. Ételkülönlegességei közt érdemes megemlíteni a Harcsa pörököltet túrós csuszával, a Steakeket valamint a helyi specialitású frissensülteket.
A szórakozási lehetőséget játékgépek, csocsó, flipper, zenegép biztosítja.


Szittyó tér & Kert Mozi
6328 Szelid, Szittyó tér

Mint ahogy a név is takarja ez a vigaszság színtere. 6 db melegkonyhás kiskocsma várja a vendégeket. Minden péntek és szombat este utcabál kifulladásig. A talpalávaló mulatós zenét mindig élő zenekarok szolgáltatják.
A Szittyó térről juthatunk el Szelid szabadtéri Kert Mozijához. Itt végre megnézhetjük, amiről esetleg év közben lemaradtunk a moziban az állandó rohanás és munka közben